Viikon saldona.... vaivaset 300g lankaa Novitan Maximaa.... juu kyllä on kovin tekokuituista mutta haitanneeko tuo kaulaliinassa... väri on viininpunainen, vaihtoehtona oli musta, mutta siitä tuskin ei olisi kannattanut alkaa väsäämään wavyä ;)  Loppuviikosta sain Hesan reissulta mukaani vaivaiset 4 neulelehteä, interweave knits-lehden ja 3kpl vanhoja Kauneimmat käsityöt-lehtiä. Edes kirjastoreissu ei mennyt maksun puolelle :) kerkesin kerrankin ajoissa palauttamaan lainani ja samantien uusimaan ne takaisin ;)

Ihan vaan muistutukseksi hamsterin ominaisuudessa, omistan reilu 20kg lankaa, ison ja todellapainavan pahvilaatikollisen kankaita sekä useamman lehden vuosikerrat ja erinäisen määrän kirjoja.... pidän myös mausteista ;) Ja edelleenkin ihmettelen kuinka mahdun mieheni kanssa asumaan täällä ;)

Edit: Juu ei tule wavyä ei.... nyt väännän peruskaulaliinaa 30,3n.... aika bulkyä on....;) Haluan wavyni Lanett:sta... kaksinkertaisena ei pahemman paksuistakaan.... kunhan vaan on eka palkkapäivä...