Suuren sukkahaasteen 2013 joulukuun haasteenä oli neuloa kirjoneulesukat tai neuloa suomalaisen suunnittelijan mallilla sukat. Minäpä tein kummatkin ;)

Ensin törmäsin tähän malliin...

Aurinkoraidat-normal.jpg

Näitä voipi käyttää ruttaamattakin...

Vihreet%20aurinkoraidat-normal.jpg

Ohje onpi Arkimamman arkirallin Aurinkoraidat. Lankana 7veikka raita vihreekeltakukertavana ja 7veikka ompunvihreenä. Muuten ohjeen mukainen, mut vain kolmella helmineuleraidalla ja 52 silmukalla. Painoa yht. 139g josta raitaväriä n.23g.

Ja koska tunnetusti jumitan samaan malliin, tein toisetkin ;)

Polkka-aurinkoiset-normal.jpg

ja rullaamati..

polkkaiset%20aurinkoraidat-normal.jpg

Malli sama Aurinkoraita 52 silmukalla ja 3 helmineuleraidalla, lankana tällä kertaa 7veikka polkka lilavihreä ja 7veikka metsänvihreänä. Yhteensä 138g.

Sitten piti osaltani varmistaa että 1000 paria tulee tempauksessa täyteen...

raanusukat-normal.jpg

Valmistui punaisesta, luonnonvalkoisesta ja mustasta Nalle-langasta Raanusukat. Alunperin olisin halunnut itselleni vihreäsävyisinä nämä, mutta sopivaa yhdistelmää ei tähän hätään löytynyt. Nämä oli kiva ja yllättävän nopeat tehdä. Takuuvarmat yöunen lyhennyssukat ;) Vielä tuo kuvio.. ja tuo.. ups valmiit... Lankaa meni 92g.

Ihan tuottosa haaste mulle. Sukkia valmistui 16 paria, ainakin yhet joka kuukausi. Tänä vuonna teenkin asusteita Suureen asustehaasteeseen 2014.