Ruusupuupuikot ovat kuulemma käyneet kuulemma hyvin kaupaksi ;) Omani on mukaviksi todetut tosin, ohuemmilla bampupuikoilla jälki oli siistimpää. Vielä en ole kuitenkaan päättänyt "vauvalankojen" tulevaa olemusta, Pikku jakku ja pökät vaiko tuiki tarpeellinen pipo, tumput ja sukat setti?

Niin pääsi käymään että työsuhteeni loppui sovitusti perjantaina ja koulu kutsuu viimeistä kertaa. Jotenkin onnistun joka vuosi törsäämään näihin aikoihin, olisikohan syynä erokammo tai jotain? Tällä kertaa luin neulomosta uudesta 7veljestä Neliraidasta ja päädyin Anttilaan tutustumaan tulokkaaseen, tuloksena 2 kerää kotio kannettuna. Värinä oli ruska. Ajattelin käyttää sen "laiskan" kirjoneuleeseen, eli raita + yksivärinen, kun en ole erityisen innostunut tasaraitasiin villasukkiin... idea on jo todettu toimivaksi villapallon blogissa... (edit. viikolla hain 3 kerän lisäyksen alafoss lopia, poncho teossa Kotilieden malliin)

Nyt lähden kotipuoleen palauttelemaan lainoja ja viettämään parin päivän hermolepoa näistä nurkista... (= ansaittu omaloma)