Ravelryn Kahelit Kal:it ryhmässä on menossa Suuri sukkahaaste 2013 (SSH13), jossa on erilainen tekniikka- ja suunnittelija/lankahaaste joka kuukaudelle. Haasteen neulomiseen on aikaa yhteensä kaksi kuukautta. Tälläistä olen alkuvuodesta saanut aikaseksi. Osa linkeistä vie Ravelryyn ja saattaa vaatia kirjautumisen omilla tunnuksilla.

 

Tammikuu

  • Tekniikkahaasteena oli neuloa itselle poikkeavan paksuisella langalla TAI / JA
  • Suunnittelija/lankahaasteena oli valikoida Ravelrystä malli, jossa oli vähän toteutuksia

SSH13tammikuu-normal.jpg

Malliksi valikoitui vähän neulotut Fructose Socksit. Aloittaessani näissä oli 5 projektia, nyt 9 :) Lankana 7veikka keltasena. Aloitettu tammikuun loppupuolella ja saatu valmiiksi 28.2.13. Painoa 105g. Kapeat, vaikka malli venyykin hyvin.

 

Helmikuu

  • Tekniikkahaasteena oli neuloa sukat, joihin tulee helmiä JA/TAI
  • Suunnittelija/lankahaasteena oli neuloa sukat Ullan ohjeilla.

SSH13%20Helmikuu%20Kontiot-normal.jpg

Malliksi helmikuussa valikoitui Ullasta Kontiot. Neulon ne Laurin villalangasta ja painoa niillä on 135g. Neulottu 26.2 -31.3.13. Nämä on tehty lähes kahteen kertaan. Ensimmäiseen tein useamman typerän purettavan virheen. Ohjeessa ei ollu vikaa vain lukijassa ;)

 

Maaliskuu

  • Tekniikkahaasteena oli neuloa perinnesukat JA/TAI
  • Suunnittelija/lankahaasteena oli neuloa sukat ihqulangasta, eli jostain tosi ihanasta.

SSH13%20Maaliskuu_Olgat-normal.jpg

Neuloin perinnesukat eli Olga-sukat 7veikasta. Marraskuussa aloitetut sukat valmistuivat 31.3.13 ja painoivat 150g. Käsialallani varsista tuli niin tiukat etteivät ne mene paksuun pohkeeseeni. Silmukkamäärät otin erään kirjan ohjeesta, mutta itse ohjeesta puuttui kokonaan välikerrokset, joten tein enemmän olga-sukkien mukaan.

Junasukat-normal.jpg

Toisena kans ehkä perinteisin vauvan sukka mitä on eli junasukat. Lanka on ihgua Opalin sademetsälankaa Flamingon värisenä. Neulottu pikaseen tuoreelle pikkutytölle 30.3 - 31.3.13. Painoa 38g.

Eikä tässä vielä kaikki, jatkoa seuraa ;)