Hyvin kukkarikas viikonloppu ;) Mieheltä sain pallojukan ja miehen mummolta onnenbambun. Hieman huvittavaa, koska bambu pitää kosteasta ja jukan pitää päästä kuivumaan välillä, saa nähdä kumpi jaksaa (puuttuvan) viherpeukalon hoidossa pidempään. Lisäksi sain Buff-huivin, punaviiniä ja kynttilän. Itseäni olen hemmotellut uudelle kännyllä ja YUP helppoa kuunneltavaa-DVD:llä.

Neulomisrintamalla on saatu pienehköt vaakasukat valmiiksi ja samalla vauhdilla olen päättänyt päästä eroon keskeneräisistä äidin sukista. Volokuviakin otin, mutta kämpän aamupäiväisestä pimeydestä johtuen ne eivät ole julkaisukelpoisia :(

Postipoikakin on varsin laiskalla tuulella, mukavasti hän on jättänyt sekä perjantaina että tänään kirjakerhonpaketin kurkkaamaan postiluukusta. Joku päivä joku vähemmän rehellinen naapuri saa edullisesti lukemista :( Laitoin vaihtelun vuoksi ihan kirjallista palautetta postin suuntaan. saa nähdä mikä on tämän päivän selitys?

On se kumma että yhdessä miehen kanssa vietetty viikonloppu parantaa.... mökillä piipahdus oli vaihtelun vuoksi jopa mukavaa.... :)