Ilmottaudui Fufo-tempaukseen. Asiaan kuuluu tietysti näiden höm kaapeissa (lähes) homehtuneiden töiden esittely. Tilanne ei enää ol niin kaoottinen kuin reilu vuosi sitten, kun ilmottauduin ensimmäisen kerran lankahamstereihin ja tälläkin kertaa muutama työ on sen puitteissa valmistunut tai päätynyt takaisin langaksi. Jäljellä on ~12 kekseneräistä neuletyötä, joista 7 jäänee fufo-tempaukseen ja lopuilla on elinaikaa vajaa viikko ;)

Tässä Fufoni eli Finishing UnFinished Objects, eli mitä kaapeistani löytyy:

Nro 1 : RAITAPAITA

70958.jpg

Raitapaita 7veljeksestä 1990-luvun puolivälistä ja mikäs olikaan vikana ettei tämä valmistunut?

70959.jpg

Tarkemmin katsoo niin ainakin kaksi isompaa mokaa: resorin jälkeiset kierrokset ja kokoero :-O Oisko epämääräisissä muistiinpanoissa ollut jotain vikaa?

tulos: PURKUUN, ja tarkimmat huomasivat omituisen sukan tekeleen...

70960.jpg

Saa nauraa... en minäkään aina kantapäätä ole osannut tehdä? Tämä yksilö on vaan niin pas...nen että joutaa roskiin, tälle ei ole paria...

Nro 2. LAMMASPAITA

71609.jpg

Niin mitkä lampaat, niiden tulisi sijoittua tuohon keskeneräisemmän kappaleen yläosaan jonoon mustan kaverinsa kanssa. Muistelin että olisi jo kaksi hihaa, mutta löytyi vain yksi :( Lankakaan ei välttämättä riitä :( :(  ja wellamoa ei ole myyty vuosiin. Kuvan ei ole tarkoituskaan olla imarteleva, joten ei tullut prässäiltyä kuvausta varten...

Nro 3: Sängynpeitto

71608.jpg

Lankana 7 velikultaa. Lisäsin äidin hankkimiin väreihin viininpunaisen. Tästä piti tulla yhteinen projekti, mutta kyllä 95% tilkuista on itseneulottuja... "yllätys" Aloitettu muistaakseni 2000 talvella ja alkuperäisenä ajatuksena 80cm-sängyn peitoksi. Ajan kanssa projekti venyi ja niin venyi sänkykin... 140cm on viimeiin koko... isompaa ei tule. Paloja on nyt 13 x 7 eli 91kpl. Peitosta puuttuu 2x13kpl eli 26kpl. Ne on neulottuna, mutta ei yhdistettynä. Lisäksi uupuu reunavirkkaus.

Nro 4: Poncho

Musta poncho Violasta. Kesken kesästä 2004. Mallineule pystyraitaista pitsineuletta kevään tai kesän 2004 Modasta. Ensimmäinen kahdesta palasta melkein valmis.

Nro 5: Lapsen kirjoneuleraitainen paita638.jpg

Ohje jostain Kauneimmat käsityöt-lehdestä ja langaksi on muutettu 7 veljestä. Paidasta puuttuu pääntien resori sekä kokoaminen. Kesken ensimmäiseltä lankahamsteridieetiltä helmikuusta 2005.

Nro 6: Safarikämmekkäät

Siniharmaat virolaisesta villasta neulotut kämmekkäät Ullan ohjeella. Näitä on kolme kappaletta, joista yksi puretaan ja kahdesta puuttuu peukut.

Nro 7: Palmahuppari

Tämä on listan tuorein tulokas. Ohje jostain vanhasta modasta tai novitasta. Mallia neulotaan etukappaleelta takakappaleelle. Tämä on siinä n. puolivälissä. Hieman ongelmia tiheyden kanssa.


Nro 8: Huopalaukut

Hei! eihän näitä pitänyt olla kuin 7kpl. Heh. Nämä kuuluvatkin ommeltaviin.

1287.jpg

Nämä ovat kuvasta poiketen ajat sitten huovutettuja. Näsitä puuttuu vetoketjut sekä vuoret. Isompaan olisi ajatuksena tehdä sisätaskuja helposti hukkuville tavaroille, kuten avaimille, kännykälle sekä lompakolle.

Nro 9: Popcorn- the butterfly

Ja tämä on ristipistotyö viime vuodelta, tosin lähiaikojen aktiivisuuden vuoksi puuttuu  enää tikkipistoja (siis niitä reunapistoja) ja muutamia pikkualueita.

Taidan lopettaa tähän tällä erää. Nämä ovat siis työn alla 1.5-31.8.2006 välisenä aikana, muiden töiden lomassa.