Joululomalla ja heti uuden vuoden jälkeen valmistui kaikkea pientä, perusukat Ullan 1/04 ohjeella. Pidän näistä, ne on tehty 7veljeksestä ja suunnittelin jo tekeväni toiset täysin erilaisella värityksellä... lievää harmaan yliannostusta ilmassa!

633.jpg

Huovutukseen hurahtaneena, lähinnä konehuovutukseen, tein kahdet tumput... huopasesta... toiset on pitkillä puikoilla tasona (aina oikeaa) neulotut peukkua lukuunottamatta ja nuo joissa on ylimääräset resorit on vyötteen ohjeella... koska bongasin ihanan idean Knit one, felt too-kirjasta, tein nuo resorit... löysät tumput ovat nyt paljon mukavemmat kädessä... ;)

635.jpg

Ja näitä tehtailin joulun alla lahjoiksi, myös kahdet eri väriset, punaiset mummolle ja harmaat äidille ilman resoreita... ohje uudemmasta Novitasta syksy 04 muistaakseni? Resorit itse kehitellyt ;) Ei niin tarpeelliset!

634.jpg

Muita joululahjoja olivat mm. nämä

637.jpg

Ne ovat "yllätys" myös Ullan ohjeilla, patalappuja Fritidsgarnista, mistä tulee nätimpi pinta kuin tuosta huopasesta.... tästä on tehtailun alla olkalaukku... ja haluan myös keilalaukun
Stitch`n bitch Nation:sta ilman kirjaimia ja reunusta...  kuten hän teki...