Sain piston kokeilla raitageneraattoria jämälankoihini. Valitsin alunperin neljä toisiinsa joten kuten sopivaa väriä ja kokeilin. Matkalla mieli muuttui ja yksi väri sai lähteä, mutta matka alkoi. Tämän näköistä retroraitaa on luvassa jos vaan langat riittää...

33563.jpg

Retroraidasta kuulemme lisää pienen "työ"matkan jälkeen. Lähden kissojen hoitajaksi kummitädin luo. Luvassa piikitettävää kissaa, alati ulos tai sisään kulkevaa kollia sekä liikkuvia lämpöpattereita :) Mukaan lähtee ainakin peukuttomien lapasten armeija ja retrohässäkkä.

Viikonlopun vietinkin vanhempien luona miehen pyöriessä toisaalla kaverinsa kanssa. Sain aikaiseksi mm. kasan vesirinkilöitä, väliaikahameen (kuka käskee sotkemaan ainoat mukana olevat housut?), kahdeksaan froteepyyhkeeseen kahdet ripustimet per pyyhe ja tusinan keittiöpyyhteitä yhdellä ripustimella, hankkia synttärilahjan miehelle, ompelemaan veljen haalareihin 4kpl merkkejä (tällä kertaa ei käsinompelua hankaliin paikkoihin kuten taskun päälle?), auttamaan äitiä wordin kanssa ja kerkesin näkemään ystäväänikin pitkästä aikaa kunnolla.

Lisäksi sain äidin viikolla ostamat 3 huopanen-kerää, 2 mustaa ja 1 punainen. En hennonnut sanoa en tarvitse, kun äiti soitti kaupasta et hän on lankahyllyllä et minkäs näköistä huopasta sä tarvisitkaan... muisti mun ohimennen mananneen huopasen loppumista edellisten tossujen aikaan ja pyytäneeni lisää (en oikeasti uskonut kuuntelevan?)???... no nyt voi tehä vastaavat miehelle ;) Luvattiin veljen kaa käydä kätkömme läpi ja heittää turhat pois ja keräillä kirppistä varten tavaraa.... lähiaikoina!

Mukava ja tekemisen täyteinen viikonloppu.