Alkuvuonna olen mm. Konkannut Kaheleiden kaa Ravelryssa. Se on yhteisneulontaa, kera yhteisten sukkaohjeiden. Ensin neulottiin mysteerisesti englanniksi. Ohjeen pätkät tipahtelivat satunnaisesti ja epämääräiseen tahtiin. Ite aloittelin tän vuoden puolella, koska en huomannut ensimmäisen vihjeen ilmestymistä etuajassa.

Ensimmäisen vihjeen jälkeen...

Hullu%20sukka%20KAL%20vihje%201.jpg

Toisen vihjeen jälkeen...

Hullu%20sukka%20KAL.jpg

Kolmannen vihjeen jälkeen oli jo kantapäät...

Hullu%20sukka%20KAL%20vihje%203.jpg

Neljännen vihjeen jälkeen oltiin lähes valmiiita...

Hullu%20sukka%20KAL%20vihje%204.jpg

Ja odottelun jälkeen tuloksena oli sukat hauskoilla varpailla...

Hullu%20sukka%20KAL%20valmiit.jpg

Lankana Fabel ompun vihreenä, 2,5mm bambusukkiksilla 72s. Malli löytyy Ravelrystä maksullisena To Finland with Love by Adrienne Fong .

Toisena ohjeena oli Villiputtin Jääpuikkosukat. Ensimmäinen sukka valmistui vauhdilla, mutta päätin purkaa valmiin sukat kantapäähän asti. Jo tehdessä kummastelin kantapäälapun korkeutta. Se särki omaa silmääni niin paljon että purin ja tein kantapäästä sen korkuisen kuin normaalisti teen. Tähän vaiheeseen sukka meinasikin ufoutua. Pidän mallista ja ajattelin jo tehdä ohuemmat versiot itselleni.

Tähän vaiheeseen ne helmikuun loputtua jäivät...

Keskener%C3%A4iset%20J%C3%A4%C3%A4puikko

Kolmantena ohjeena oli TiiQ:n Pehtoorit. Nähtyäni AnnuE:n toteutuksen tiesin millaiset tulisin tekemään. Lähes pohjattomattomasta Varastostani löytyi pinkkiä ja luumunväristä 7veikkaa, niillä mentiin. Pinkkihän ei todellakaan kuulu omaan väripalettiini, niin päädyin tekemään omaa jalkaani pienemmät sukat. Väristä huolimatta tykkään lopputuloksesta ;)

TiiQsukat.jpg

Tämä oli toinen kerta kun konkattiin. Viime vuonna käteen jäi yhdet kauniit, mutta liian pienet kirjoneulesukan varret. Tänä vuonna 2/3 mallista valmistui. Kolmannetkin tulevat valmistumaan piakkoin. Ensin pitää saada vaan valmiiksi SM9 ensimmäisen kierroksen sukat.

Lisää sukkia luvassa tänäkin vuonna ;)