Edelleen suuren sukkahaasteen sukkia... näitä on tehty ja tehdään vuoden loppuun asti. Osa linkeistä viel ravelryyn ja vaatii kirjaumisen. pahoittelen mahdollista mielipahaa...

Heinäkuu

  • Tekniikkahaasteena oli neuloa sukat jämälangasta JA/TAI
  • Suunnittelija/lankahaasteena oli neuloa sukat, joiden ohje on julkaistu suomalaisessa kirjassa.

oranssit%20tennarisukat-normal.jpg

Neuloin sukat Pikku unikoista jääneellä jämälangalla. Se on Ilun pläjäysseuran oranssia perussukkalankaa ja Tennarisukat painavat 39g. Tää oli tällänen pikatyö. Mul on entuudestaan parit tämmöset sukat, hyvät unisukat.

Elokuu

  • Tekniikkahaasteena oli neuloa palmikkosukat 
  • Suunnittelija/lankahaasteena oli neuloa sukat suomalaisen lankavalmistajan langasta.

milot%20my%C3%B6s-normal.jpg

Neuloin haasteeseen palmikkosukat (suomenlippulanka) Aloe vera Nallesta. Mallilla osallistuin myös Ravelryn Kaheleiden CookieKaliin. Malli on Milo. Neuloin näitä 5.8-22.8.13. Lankaa kului 106g. Yks kuvio jäi pois, olisi olleet liian isot.

Syyskuu

  • Tekniikkahaasteena oli haastaa itsensä.
  • Suunnittelija/lankahaasteena oli neuloa sukat kirjahyllyn salaisuuksista omasta, kaverin tai kirjaston, jotain mitä ei ole neulonut ennen.

mysteerisukat2-normal.jpg

Mä haastoin itseni tekemään Sukkasadon mysteerisukat. Sukat joissa uusi vihje julkaistiin viikon välein. En katsonut muiden tuotoksia ennen kuin itse olin neulonut vihjeen valmiiksi, vain viimeisessä vihjeessä hyydyin ja sattumalta näin useamman toteutuksen ennen omani valmistumista. Nää valmistui todella viimetinkaan 31.10.13 klo: 23.20. Lankana Ogelin lankamaailmasta joskus avajaisten aikaan ostetu Silja-kerät, lankaa kului 80g.

Elokuun sukat ovatkin vasta puikoilla... lisää myöhemmin ;)