Kurssin "kuinka tuhlaan rahaa, mahdollisimman nopeasti" osa 1:

- Mene lanka- tai kangaskauppaan.... Kun lankaa ei saanut ostaa
käy kangaskaupassa ;) (lue: en ole luovuttanut vaikka minusta ei ole kuulunut mitään laihiksen osalta)

Työtä käskettyä, raahasin miehekkeen valtavaan kangaskauppaan, mukaan tarttui  vaivainen 5m pätkä lähes valmista kappaa.... *Hyppii ilosta* noin puolen metrin     ompelulla Marimekon verhoihin sopiva kappa tehtynä ;) Kun makuun päästiin niin tein pienen tutkimusretken työpäivän päätteeksi Itiksen valikoimiin, mutta lankakauppa oli "pakko" jättää väliin. Tuloksena vain 2,5 m farkkukangasta, reilu pala repytettyä paitakangasta, uudet housut ja pyörremyrsky ;)

Kurssin osa 2:

- Tilaa jokaisesta kotiin kannettavasta kuvastosta (4kpl) mielenkiintoisimmat vaatteet

Ex-kämppikseltä opittuja "huonoja" tapoja on tilata laskulla mielenkiintoisimmat vaatteet Elloksen, Jossen, Halensin ja H&M:n kuvastoista, Anttilan kuvastokin tulee, mutta tällä kertaa mikään ei päässyt tilaukseen. No kun oikein onnistaa paketit tulevat lähes kahden päivän sisällä. Täytyy sanoa etten kaikkea tilaamaani todellakaan pidä, mutta tällä kertaa useita. Olen (tällä hetkellä) sen kokoinen että sopivat vaatteet kaupassa ovat kiven takana, lisäksi vihaan ruuhkaa ja sovituskoppeja. Tämä on helppo ja vaivaton tapa saada vaatteet ;) Vaatekaappi täydentyi tällä kertaa yksillä farkuilla, kahdella paitapuserolla, hupparilla, gollegella, pitkähihaisella paidalla, urkkahousuilla ja H&M:n "ilmaissetillä". Rannalle jäi takki ja kahdet housut. Vain kengät puuttuu. Vaatevarastoa täydennän harvoin ja tarpeeseen.

Kurssin 3 osa:

- Käy levykaupassa.... Tätäkin on tullut harrastettua ahkerasti ;) muttei tällä kertaa!

Kun ei esitellä valmiita tuotoksia esitellään "suuria" suunnitelmia ;)

Osa 1 "kankaat":

Rypytetty raitapaitakangas haluaa yksinkertaiseksi 3/4 hihoilla varustetuksi laajapäänteiseksi kesäpaidaksi, pääntielle tulee pieni halkio ja pääntietä tulee kiertämään samasta kankaasta ommeltu nauha. Hihoihin tulee myös pienet halkiot ;)

Tummansinisen farkkukankaan kohtalona on olla joko pitkähkö farkkutakki tai      tylsästi farkut ja hame?

Osa 2 "langat":

4109.jpg

Vihertävä Samos haluaa tänään olla peruspoolo uusimman Novitan nuorisoliitteen mukaisesti.

4108.jpg

Harmaista tweedeistä tulee perusmallinen käyttöpaita. Mukaillen Knittyn Rosedale united:a. Harmaan vähälukuisemmista tummanruskeista kavereista tulee huovutettu pipo ja tumput pakkaskäyttöön ;)

Mustat 7veljekset haluavat edelleen Knittyn Mariah:ksi. Tiedä sitten onko mustasta langasta järkeä neuloa palmikoita, erottuvatkohan ne lainkaan???

Novitan nuorisoliitteen ribbituubi olisi kiva tehdä. Kaapista löytyisi jopa harmaankirjavaa Nalle goloria.

1608.jpg

Pahimman pettymysen kaikottua, ajattelin kokeilla tehdä nämä lapaset uusiksi virolaista villasta. Harmaalla pohjalla viininpunaisin sydämmin ja vielä päättämättömän kuviovärin kera.

Siinä onkin touhua talven ajaksi, kun en ole yhtä nopea kuin hän. Tänään onkin ohjelmassa (kauhu) leffailta miehekkeen kera, sitä odotellessa tylsästi pyykinpesua ja muita kotitöitä ;) Ties vaikka kaivan ompelukoneen naftaliinista?