Nämä tarttuivat mukaan pikaiselta Jumbon reissulta alkuviikosta...

443334.jpg

Koska mieheke oli mukana, ei tälläkään kerralla ollut aikaa "turhiin" selailuihin.

Knit.1

Ostan tätä lehteä ideapankiksi. Harvemmin lehdessä on todella jotan suoraan toteutettavaa. Ideat ovat välillä turhankin lennokkaita makuuni, silti lehti lehtee lähes aina mukaani kaupasta. Tääläkin kertaa tutkin tarkkaan esitellyt tuotteet ja kirjat. Tällä kertaa neuleissa oli aimo annos kirkuvia kasariraitoja ja värejä, neuleita suoraan tenniskentiltä, seilorilookkia ja jooga- ja hevosteluvarusteita. Höm. Yksi malli kuitenkin löytyi.

443328.jpg
Kaunis palmikkohuppari, jonka palmikkojen tekokin
neuvotaan erikseen.


Verena

Tämän lehden ostan usein, vaikka en edes osaa saksaa. Tällä kertaa se kostautui urakalla. Pidän lehden tyylistä, kuvat ovat kauniita ja tunnelmallisia. Lehti sisältää paljon neuleita erilaisin pintaneulein, kirjoneulein ja palmikoin.

Kun olen ohjeet saanut käännettyä, voisin tehdä mm. nämä...

443327.jpg
Vaaleampaan voisi sopia varastoni Tahiti ja tummempaan Kitten mohair.

443326.jpg
jostain syystä pidän todella tästä, varsinkin noista
kalanruotoa muistuttavista palmikoista.

Lisäksi pidin:
* tumman sinisestä kietaisupaidasta, jonka kuvaaminen ei onnistunut.

Interweave knits

Tämä on niitä pakko saada jos on lehtiä. Usein ensimmäisellä katselulla ei selviä "haluan tämän heti"-neuleita löydy, tämä kerta oli poikkeus. Löysin aivan ihanan huivin ohjeen ja todella toivon hamsterihengessä, että varastoni silkkivilla on sopivaa siihen.

Lehdessä on paljon luettavaa ja katseltavaa neulelehdeksi, ainakin jos sitä vertaa johonkin kotimaiseen. Paljon erilaisia artikkeleita, tämän lehden kiinnostavin juttu oli kuvitettu ohje konttineulesukkien tekoon ja löytyihän lehdestä myös selventävää factaa siitä mitä se bambulanka oikein onkaan ;) Lehti tuntui hieman aiempaa sekavemmalta, ehkä muuttuneiden järjestysten vuoksi. Kaikki ohjeet kuitenkin löytyivät, ei hätiä mitiä.

Haluan...

443324.jpg
ehdottomasti tämän.

ja ehkä myös nämä...

443325.jpg
Nämä Grumperinan Roza´s  sukat

ja löytyi myös ihana ruskea takki, erilaisin pintaneulein.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa hamstereiden pudotuspeleissä...