kuinka nopeasti aika kuluukin...

Reilu kaksi vuotta sitten neuloin tyytyväisenä perussukkaa ja lapasta pienessä soluasunnossa. Kunnes löysin ensimmäiset neuleblogit. Alkoi uusi aikakausi, jonka loppua ei näy... Olen innostunut neulomaan ylisuuria kappaleita ja innoissani päivystänyt pesukoneen vieressä niiden huopumista seuraten, olen tutustunut Novitan ulkopuoliseen maailmaan rahapussin natistessa liitoksistaan.... olen siirtynyt välineurheiluun kaikkine ruusupuupuikkoineni, kerroslaskijoineni ja exeltaulukkoineni kera...  hamstraan lankoja,
puikkoja, neulelehtiä ja kirjoja.... olen nykyään aikamoinen hamsteri, lankahamsteri... Kokeiltu on jo Fifit ja BB-pipot.... ja mysteryn ohjeetkin on tulostettuna... ;)

Tästä todisteena julkaisen Lokakuun kirjanpidon:

Valmistuneita töitä on 7 kpl ja yht. 584g. Kaksi BB-pipoa Pirtin hahtuvalangasta, Lapaset Nalle-langasta, Hartianlämmitin ja reikäneuleinen kaulaliina Kitten mohairista sekä tumput ja pipo piikun hahtuvasta. Mitään aloitettua ei jäänyt kesken, tai ainakin aloitus on purettu alkutekijöihinsä ;)


Kaupoista mukaan lähteneitä lankoja on yht. 1,25kg ja kun mukaan ynnää löydökit eli kadoksissa olleet 300g kasvivärjätytyjä lankoja. Lokakuun aikana varastot ovat kasvaneet vajaalla kilolla. Tästä kuukaudesta lähtien lankavaraston kasvusuunta tulee olemaan jonkin aikaa negatiivinen. Koska vuoden päästä täältä löytyy 40kg lankaa tällä lisäys vauhdilla :O Kaappeja tässä kuussa ovat täyttäneet (jo pois neulottu) Kitten mohairit, v.ruskea 7-veljeskerä, Boston multi color-parvi, muutama merinoWool-kerä ja piikun hahtuvalähetys, kasvivärjätytyjen löydökkejen lisäksi.

Lisäksi kirjahyllyn täytteeksi on ilmestynyt tilattujen lehtien seuraksi Vogue Knitting ja Verena sekä kaksi lyhyttä ja ohutta pyöröpuikkoa.

Edit:

Hahtuva asusteet on nyt pesty eli kutistettu. Tumput olivat massiiviset 35 x 14 cm kokoiset ennen 40 asteen pikaista kirjopesua ja palasivat koneesta vallan passeleina. Todella suuri 34,5 cm korkea ja 102 cm ympärykseltää ollut pipo joutui 60 asteen jatkokäsittelyyn. Sieltä se palasi hmm. hiukan naftina... uskoisin venytys käsittelyn tepsivän.... kiva... kameran piuha matkailee edelleen... valitettavasti :(