siis ne jämälangat ja mörvelöt joista ei ole muuksi kuin vaakapeitoksi..esimerkiksi viime kevään vaakasukka ja tumppulanka,

8689.jpg

jota löytyy vieläkin ainakin 350g :S. Sen lisäksi löytyy vielä muutama pikkukerä viininpunaista, harmaistakin löytyy vaikka suurimman osan olen onneksi jo kuluttanut. Kotoota löytyisi pönttö josta muutaman langan voisi huoleti uhrata hyvään tarkoitukseen. Harmi että viikonlopun reissulla kassiin ei mahtunut lankaa, jos vaikka veli haluais piipahtaa saunaillassa ja tois samal vähän täydennystä ;)

Yhtenä lankahamsteri-tavoitteenani oli päästä eroon ikävistä yksittäisistä keristä, joita tuntuu pyörivän nurkissa. Lankadieetti tuntuu vähitellen purevan ;) vaikka kato ei kiloissa ole mahtava niin jotain on tapahtunut kun lankalaatikoissa on väljää, ja löytyy vain täysiä keriä ja niitäkin useampi laatuaan :) Entäs niiden täysien 7 veljeksien ja Nallejen kohtalo....

Tulevaisuus on 90% todennäköisyydellä:
- mustista 7 veljeksistä tulee Mariah
- mustista Nalleista tulee Blaze pitkillä hihoilla
- vihreistä Nalleista tulee Talven Novitan 2005 pitkät ribbisukat
- Punakirjavasta nallesta ja l.valk./mustasta tulee kirjoneulesukkia ja lapasia
- Revontulikirjavasta Nallesta tulee vauvanvaatteita uuden novitan tyyliin
- Army- colorista tulee sukat itelle
- luonnon valkosista Nalleista pukkaa jotain kaunista palmikkopaitaa pienessä koossa ;)
- pöntön ilosen kirjavista 7veljeksistä tulee sukat veljen kihlatulle villapeiton tyyliin pohjepituisina

Joidenkin yksilöiden kohtalo ei ole vielä selvillä, kuten:

30567.jpg

- 300g mieheltä saatua lankaa

873.jpg

- 600g mustankirjavaa Nalle coloria
- 850g Novitan raakalankaa l.valkoista, joka miettii vielä minkäväriseksi haluaisi muuntautua. Millähän sen saisi helpoiten värjättyä...?

Ja kaikista langoista huolimatta mieli tekisi jotain uutta, mutta ensin vanhat sitten uutta... ainakin toistaiseksi... (varsinkin kun listakin kertoo että tekemistä löytyy ;) )