Kisan neljäs ohje julkaistiin myöhään lauantai-iltana. Tiedossa etukäteen oli, että mallissa on helmiä ja palmikkoa. Olin pakannut matkalle vanhempieni luokse mukaan kolme lankaa ja kaikki helmeni. Ohje julkaistiin minun näkökulmastani pahimpaan mahdolliseen aikaan.

Olin sopinut meneväni kutomaan kolmeksi päiväksi, sunnuntaista tiistaihin. Tavoitteena oli saada kunnon kokoinen Laine-matto ja se tiesi melko pitkiä päiviä kutomolla. Sunnuntaina sattui kuitenkin sellainen "konerikko", että jätin homman ammattilaisille ja yhtäkkiä olikin aikaa neuloa sukkia :D

Mukana matkassa oli ompunvihreää ja turkoosia Fabelia ja oranssia Handun perussukkalankaa. Koska keväällä tein saman suunnittelijan sukat ompun vihreästä niin valitsin turkoosin Fabelin kirkkailla 8/0 hopeasisuksisilla helmillä.

 

Mad%20about%20the%20gals%20jalassa%203.j

Malli on Adrienne Fongin Mad about the gals. Lankana 82g turkoosia Fabelia, 40kpl kirkkaita hopeasisuksisia helmiä ja 2,5mm bambuiset puikot. Erikoisuus sukissa on kantapään lisäksi 3 to 3-tähdet, jotka olivat bambupuikkojeni loppu. Tähdet teki näistä yllättävän hitaat neulottavat, mallikerran opin ulkoa. 6 päivää meni.

 

Kantapään kavennukset tehtiin hauskasti pohjassa...

Mad%20about%20the%20gals%20kantap%C3%A4%

Sain nämä valmiiksi perjantaina, pääsin viimeisenä hännänhuippuna jatkoon meiän tiimistä. Seuraavassa kierroksessa pääsee jatkoon enää 7 nopeinta. Epäilempä et siihen mulla ei enää oo saumoja.

 

Kivathan nämä ovat, sopivat hyvin nron 9 jalkaani...

Mad%20about%20the%20gals%20jalassa.jpg