Piipahdin tänään Kädentaidot messuilla Helsingissä. Mukaan tarttui yhtä ja toista, mutta yksi asia jäi vaivaamaan. Eräässä paikassa oli myynnissä välikoon bambusukkapuikkoja useammassakin koossa ja pituudessa. Kuulin ohimennen että heillä ois nettisivut/kauppakin, mutta mikä on osoite? Yritin etsiä ko.yritystä messujen näytteilleasettjien listasta, mutta ei... tietäisikö joku... ko. paikassa oli myynnissä erilaisia ompelutarkkeita, ehkä joitain kankaita sekä iso telineellinen näitä puikkoja... ja parissa telineessä nauhoja yms.

Muuten porukkaa oli paljon liikkeellä, paljon koululaisryhmiä pyöri halleissa, mutta täytyy sanoa että olo oli kuin pikku tytöllä kun pääs pyörimään eläinten ympäril :D Ehdottomasti kiinnostavin oli iso sonni, kokoa reilu 1100kg ja täyttä lihaa... samassa karsinassa seuraa eläimelle piti semmonen suht siro nainen... no aika lauhkeelta eläin koostaan riippumatta vaikutti...

Mutta kuvia seuraa, hiukan valoisammalla hetkellä...

Edit. Lankabaarissa on myytävänä välikoon sukkapuikkoja, parissa koossa... Kauppa, jonka mieheni oli työmatkareissullaan Turussa oleskeltuaan bongannut ;) Pitkiä puikkoja ja pyöröpuikkoja välikoossa saa taas Ketunpäältä.