Vuosi on jo vaihtunut, sitä vietettiin tärisevä koira jaloissa, kuten edellisenä vuonnakin. Onneksi tänä vuonna paukuttelu oli edellistä vuotta maltillisempaa. Syksyn viimeinen SNY-pakettikin saapui sopivasti Jouluksi. Haettiin se matkalla joulunviettoon "maalle" siis mun kotipuoleen. Jo matkalla pimeässä hypistelin pakettia ja huomasin sen taas kierrelleen ja saaneen hieman kipeetäkin, kun pussin liitos oli auennut, toivottavasti kaikki kuitenkin tuli perille. Pahoittelen myös myöhäiseksi jäänyttä raportointia.

Kuvatessani paketti tuntui kotoisalta ja mukavan vanhahtavan tyyliseltä, tai ehkäpä hämärä vaan saa tunnelman (omassa päässäni) sellaiseksi. Paketti sisälsi mukavan rouheaa Kouvolalaista villalankaa, joulujuomaa, lakuja ja tikkarin. Langat haluavat ehdottomasti lapasiksi, jokin yksinkertainen kuviokin voisi olla kiva. Ja niin nämä ihanat väsynyttä mieltäni kovin piristäneet paketit minulle lähetti Kikka. En osannut arvata, en lainkaan, vaikka osassa paketeista nimi ja osoitekkin oli luettavissa.

Ite lähettelin paketteja Willikselle. Tälläisiä:


Ja yllätyksekseni nuo viimeisen paketin Alpaca silkit on jo käytetty ;) Tässäpä oli tämä SNY. lähden mukaan seuraavaankin...