Sain valmiiksi reikähuivin mustasta Kitten Mohairista. Malli Modasta 5/05. Lankaa 28 x 230 cm kului loput 88g, joten säästettäväksi lankaa ei jäänyt ;) Huivi on keveydestä ja reikäisyydestä huolimatta lämpöinen, tulen käyttämään kaksinkertaisena.

Nyt aloittelin hihaketta Boston multi colorista, jota tarttui muutakaan lankakaupasta muutama viikko sitten. Väri on pinkin, lilahtavan ja oranssinkeltaisen sekoitus (väri 183), värimaailmastani kovasti poikkeavan värinen, hassu ostos. Pahalta vaikuttaa ettei lanka riitä tarpeeksi pitkään kappaleeseen ja yhdelle kerälle voisi olla tarvetta. Täytyy miettiä käynkö katsomassa löytyisikö lankaa vielä vai puranko ja teenkö jotain muuta? (höm taitaa olla pakko tehdä jotain muuta kun kaksi kerää riitti 37cm, tulisi 5 kerälläkin tulisi lyhyt :( turhaa työtä...)

Nyt löytyy hahtuvaa tästä taloudesta? Piikulta saapui 550g hahtuvaa, sinikirjavaa ja harmaakirjavaa. Hahtuvia näyttäisi olevan vain n. 1,7kg. Toteutuslistan kärkipäässä keikkuu korvalipallinen hattu ja lapaset itelle, sinikirjavasta suunnittelin nuorimmaiselle serkulle tumppuja ja pipoo. Lisäksi Fritidsgarn-kerät kaapissa huutavat haluavansa täältä löytyväksi Mitres stripes tote-laukuksi.