Jatkoin hamsterikisaan valmistautumista, ottamalla käsittelyyn 3 vajaata kerää huopasta ja järkkymättömän asenteen, kyllä ne riittää... no ei riittäneet :( Uuden vuoden lupauksen rikkomistakin suunnittelin, miettiessäni ratkaisua pulmaan, miten saada tossut valmiiksi... vaihtoehtoina:

a) Käydään ostamassa kerä huopasta ja tehdään loppuun...
b) Kaivetaan hahtuvista sopivin ja jatketaan sillä...(ainut yksivärinen eli musta)
c) Otetaan ensimmäinen käteen osunut sopiva huopuva lanka ja neulotaan sillä...

Koska tavoitteena oli päästä eroon huopasesta ensimmäinen vaihtoehto ei tullut kysymykseen. Toista vaihtoehtoa kokeilin ainoalla käteen osuneella yksivärisellä selkeällä värillä eli mustalla... kaksi kierrosta ja purkuun... ei ei ei... Kolmantena ja viimisenä oljenkortena otettiin käyttöön kolmas vaihtoehto... Jatkoin tossut loppuun Fritidsgarnilla... kohtaloa uhmaten...

30364.jpg

Tässä vaiheessa tilanne näytti hyvältä. Tossut olivat samanlaiset ja -kokoiset. Luonnonvalkoinen varpaa kärki on toisessa tossussa osittain ja toisessa täysin luonnonvalkoista Fritidsgarnista. Tossut pääsivät pyörimään 40 asteen pikaiseen siliävien ohjelmaan 900 linkoiuksella pesuaineen kera.

Koneesta tultua näky oli aika lohduton ja mietin jo luovuttamista. Eihän ne tule kuin mökkikäyttöön... mutta onneksi kokeilija minussa voitti ja laitoin tossut takaisin koneen pyöritykseen tällä kertaa 60 asteeseen... tulos parempi :)

30365.jpg


Tulos minusta aivan ihana, hienoista kokoeroa esiintyy. Ei se vauhtia haittaa... :) Lankaa kului 193g. Puikot oli 8mm, koska 10mm sukkapuikot eivät suostuneet yrityksestä huolimatta yhteistyöhön...  Mittana lemmikin virkaa pitävä kipsisammakko...

Edit. Tehty 52s:lla tavallisen sukan mallilla, ohjeena syksyn 2004 novita... koko ~39.