Eli tänään on viikate päässyt heilumaan keskeneräisten töiden viidakossa, noin kuvainnollisesti listasin kaikki (muistamani) keskeneräiset työni, eli ei vain viimevuotisia. Sain aikaan 18 työn listan, sisältäen

Edit 26.1.06 Purin paripäivää sitten jumbo neuleen. Löysin suurimmat puikkoni 12mm ja yhden päättelyneulan? Epäröin vihreäkirjavan Alafoss lopin kohtaloa :S

Edit 23.1.06 Päivitin kolmen purkaamani työn tiedot ;) Enää 13kpl keskeneräistä, joista 4 paria puuttuvia peukaloita. Yhden tai kaksi työtä puran vielä tänään, kun vauhtiin pääsin.

- Vauvan nuttu Lilakirjavasta Palmasta. Aloitettu 18.1.06. Etukappaleet valmiit.

- Safarikämmekkäät virolaisesta villasta. Näitä on nyt kolme? Joista kahdesta puuttuu ylläri peukkut. Neljänteen tarvitsee isomman puikon, miten voikaan käsiala muuttua puolessa vuodessa?

- Kirjoneuletumput Floricasta. Peukut puuttuu!

26816.jpg

- Huovutettava laukku. Tämä oli epäonnekas ja malli ei ollut suosiollinen sileälle neuleelle. Purettu! Eli tätä tonttulakkia ei enää ole!

21082.jpg

- Poncho viherkirjavasta Alafoss lopista. Tämä on jo kertaalleen purettu alkutekijöihinsä, mittavirheen takia. Nyt sama uhkaa. Mutta haluan sen ponchon juuri tästä langasta joten uusiksi menee taas kerran. Purku ja uudelleen teko, mutta nyt epäröin haluanko paidan vaiko ponchon?

- Samospoolo. Tämänkin mallia on vaihdettu ja purettu... jäi vaan kesken... kun jonkun vierailun vuoksi työnnettiin kaappiin turvaan. Uusin versio aloitettu 31.7.05.

- Serkun kirjoneuleraita paita, kesken lankahamsterikierrokselta 2005. Pääntie, olkapään napituslista ja kokoaminen puuttuu.

638.jpg

- Poncho mustasta violasta. Tämä eteni tuskaisen hitaasti, kesä loppui ja neule jäi kaappiin odottamaan seuraavaa/seuraavia kesää/kesiä. Tästäkin tulee kiva kuhan valmistuu :)

- Hartianlämmitin mustasta violasta kaksinkertaisena. Tästä voisi saada toimivan, hieman modifioimalla ja purkamalla. Tämä on purettu!

- Pikkumiehen aranneule. Värivalintana vaalea siniharmaa ei ollut paras mahdollinen, ja nallesta tehty neule kiertää :( Tämä epäonninen tekele on purettu!

- Hihasta hihaan neulottava vauvakokoinen pintaneule, joka ei sitten miellyttänytkään silmää ja jäi kesken. Tästäkin irtoaa 150g hyvää värjäysmateriaalia, Hehe, tämä sai uuden olomuodon keränä, purettu!

- Kirjavat Lanett-tumput. Peukuitta loppuvuodesta 2004. lankaakin olis :S

- Sängynpeitto. Uskomatonta vaikka totta tästä puuttuu vain muutaman palan yhdistäminen ja reunavirkkaus. Aloitettu 2001-2002. Muutaman paloista on tehnyt äiti. Lankana 7veljestä. Kuvassa ailien alustana ;)

22401.jpg

- Palma
neule, serkkulikalle. ei suunnitelmaa... jäänyt kesken... Purettu!

- Harmaat tumput peukaloitta vuodesta yks ja kaks. Näihin peukut ja joku kuvio kämmenselkäään, koska samanväristä lankaa ei enää ole.

- Jumbo neule. Tästä piti tulla neule serkkulikalle. Langalle pitäisi keksiä joku järkevämpi käyttökohde, vaatteeseen liian paksua ja kankeaa. Aloitettu 2002-2003. Purettu!

- Äidin lammaspusero. Kirjoneuleinen pusero, johon tulee eteen lampaita riviin sekä yksi musta lammas. Aloitettu todennäköisesti syksyllä 1999, kun olin työttömänä. Puuttuu ainakin etukappaleen yläosa, sekä osa hihoista.

- Harmaa paksuraitainen paita, kesken 1990-luvun puolivälistä, koska sain aikaan 2 erikokoista hihaa? Purkuun. Uusi värjättävä villa taisi juuri ilmoittautua ;) Tämä vaan asustaa vanhempien luona... :/

Saanen kysyä mitä hankalaa on peukkujen neulomisessa ja neuleiden kasaamisessa. Ei mitään!

Ennen hamsterikisan alkua päätin pienentää keskeneräisten kasaa reippaasti. Purkaan kaikki purkutuomion ansainneet sekä teen noi peukut! Aloitin purkamalla jo kaksi raakiletta pois! Semmonen viis kesken eräistä vois olla passeli tilanne, niin on vielä mistä valita!

Mukavaa viikonloppua kaikille, minä en lähde etelän lämpöön lähden mökille!