Taas vietin mukavan viikonlopun kotipuolessa. Kaivelin koloja Fufo-esittelyä varten. Kävin paikallista hääpukuvalikoimaa vilkuilemassa(taas), makutuomarin ominaisuudessa. Sain jotain suht valmiiksikin, joten Fufo-listakin tulee jäämään alkuperäistä lyhyemmäksi :) Tässä tuoreimmat:

70965.jpg

Täytyy kyllä tunnustaa, että näillä kahdella parilla sukkia on kaksi tekiää. Löysin edellisellä kerralla varastoista lähes valmiit raitasukat, jotka eivät olleet oma tekemät eivätkä kuulemmma äidinkään. Tekijä on joku äidin asiakkaista? Mutta harmaat ovat sukat veljelleni. Lankana 7veljestä ja poikkeuksellisesti 3mm puikot. Painoa sukilla oli 99g. Raitasukista päättelin yhden langanpään per sukka. Raidoitus on mielestäni kiva ja onnistunut... Ne eivät kuulemma olleet mahtuneet alkuperäiselle kohteelle, mutta eiköhän ne jollekulle sovi... Hassuja löydöksiä... (huom vielä oli lunta maassa)

Muuta valmiimpaa edustavat mustat huopatossut miehelle, johon olisi tarkoitus vielä tehdä jotain sopivaa koristusta sekä Florica-lapaset odottavat langanpäättelijää ja hieman peukalon reunan siistimistä... näistä lisää valmiimpana ;)

Ja vielä kuvatus rakkaasta perheenjäsenestä... "tuliskohan sisään, vaiko eikö"

70964.jpg