Kaulaliina joukko on täydennetty valmiilla wavyllä. tässä muitakin tuotoksia talvelta 04/05. Wavy-, Maxima- ja Isovelikaulaliinat. Isoveli on reissussa jo hieman nuhraantunut hellästä pesusta huolimatta, palmikko malli on oma kehitelmä.

          1691.jpg

Eli "mega
wavy" on valmis... kokoa kertyi 136cm x 12cm (höyryttämättömänä) Nalle-lankaa 2-kertaisena kului 188g. Ohje oli helppo, mutta tarpeeksi vaihteleva että mielenkiinto säilyi... työ valmistui nopeasti muutamassa päivässä, eikä tarvinnut edes väkisin vääntää... varmasti teen vielä toisen, mutta ehkä lahjaksi?

Seuraavaksi vuoroaan odottaa keskeneräinen kirjoneulelapanen... joka odottaa lankatäydennystä. Lisäksi olen pitänyt äidin sukkia näkösällä niin saan niitä vähitellen tehtyä. Suunnitelmissa on samalla kuviolla neulepaita, jossa suurennettu sydänkuvio olisi hihansuissa, helmassa ja kaarrokkeessa. Koska en ole tehnyt kirjoneulekaarroksetta en tiedä kuinka saan kuvion sovitettua kaarrokkeeseen, koska kuvion aikana ei voi kaventaa...??? lisäksi suunniteltu virolainen villalanka voi loppua kesken... :/ Hankalaa...