Lokakuun puolessa välissä loppui Novitaklubin pipo- ja sukkavaihdot. Parin tiedot saatuani oli n.1,5kk valmistaa parille sopivat asusteet hänen mieltymyksillään. Pipovaihto osoittautui parivaihdoksi ja sukkavaihdossa sukat sain eri henkilöltä kuin kenelle tein.

Pipovaihdon pipo oli itseasiassa vuosikertaUFO. Asiaa hetken mietittyäni päätin, että kyseinen pipo sopisi ehkä parilleni. Se sopi toiveisiin, joita oli mm. musta ja pehmeä. Parinihan oli Minnaorvokki.

Mallihan on Jokon Lina-pipo ja lankana dropsin merino, jota kului 1,5 kerää. Teen varmasti vielä itselleni samanmoisen, hiukan isomman ja erivärisen. Palmikko oli taas hieman hankala mustalla langalla, mutta ratkaisin silmukoiden tiputtamis ongelman siirtelemällä niitä puikolta toiselle. Näin silmukat eivät kadonneet ;)

Itse sain ihanan pörröisen ja suklaanruskean kissankorvapipon Minnaorvokilta.

Sukkavaihdossa mallikseni valikoitui Ilun Neulekirjan Bonesit. Tein ne vihreän sävyisenä vuosikerta Nallelangasta. Tai no mallista on otettu vain mallineule, kantapää ja varpaat on tehty omalla hyväks todetulla tavalla. Puikkoina oli 2,5mm ja silmukoita keskimmäisen koon mukaan.

Sukat kaunistuivat silmissä, kun maltoin hieman kokeilla kesällä hankittuja sukkaplokkereitani. Tämmöiset voisin kans tehä itelle, kunhan olen kerinnyt kokeilemaan muitakin ohjeita The Neulekirjasta.

Metkat lähetti sukkani valtavan makeislastin kera. Nää oli tehty kipeillä käsillä, mutta eihän se näy... harmi vaan, niin hyvällä syyllä olisi saanut lisäaikaakin tarvittaessa. Ite pelkäsin atopian pahenevan kriittisellä hetkellä, mutta hyvin kädet tällä kertaa kesti rääkin.

Tässäpä sukat tasona lahjusten kera.

 ja vielä todisteeksi sopivuudesta jalassa...

Nämä oli taas kivoja vaihtoja, ilmoittauduinkin jo Novitaklubin joululahjavaihtoon ;)