************************************************************************
Taas on kuukausi vaihtunut, ja tammikuun tekeleet tutkittu ;)

Lankaa tammikuussa kului 488g ja 952m. Töitä valmistui 5kpl, 3 paria lasten sukkia, peruspipo ja tossut. Aloitin muutamia töitä, yhden hupparijakun palmasta vastasyntyneelle, safarikämmekkäät ja retroraitasukat. Lankaa en ole itse ostanut, koska lupasin itselleni että ensin tehdään 3kg vaje varastoihin ennen kuin ostetaan uutta. Voitin kuitenkin 150g punasävyistä Nalle coloria Langankuluttajan langankulutuksen arvaus-kisassa, sain 300g ilosen kirjavaa Nalle coloria nimpparilahjaksi ja 300g mustaa ja punaista huopasta äidiltä. Joten lankavarastot kasvoivatkin 262g :S Puikkovalikoima kasvoi kolmella 30cm:n addilla.

************************************************************************

Tämän Helmikuun pitäisikin olla hamsterikuu. Sain kuitenkin 100g viininpunaista Kitten mohairia sukulaiseltani, kun olin opastajana pörrölangan metsästyksessä Ylöjärven paikallisessa lankakaupassa. Sain itse valita. Matkalla bussipysäkiltä juna-asemalle poikkesin myös Akateemisessa. Mukaan tarttui Ottobre desing-, Verena- ja Vogue Knitting-lehdet. Serkku nauroin minulle kun selvisi etten osaa virkata, vaikka neulonkin ongelmitta ;)

Retrosukat sain valmiiksi, mutta vielä pitää kokeiluttaa ennen kuin päättelen langanpäät. Jos vielä kelpaan hamsterikisaan, ensimmäiseksi hamsterityöksi tulee huopastossut miehelle, kuulemma omia tossujani pidemmällä varrella... Lupasin myös lähettää ylimääräisiä puikkoja serkkujeni käyttöön, laitan pakettiin myös ylimääräkerän chiliä, joka jäi yli äidin huivista.