Sattuipa niin että vuoden vaihteessa lupasin pienentää lankavarastoani 3850g, joka vastaa 10 kilometriä Nalle-lankaa ;) Ja vain siksi että se vaikutti hauskalta idealta neuloa vuonna 2015 10km:ä lankaa.

Siitä huolimatta lanka tulee langan luo, vai miten se nyt menikään... :)

Ravelry-ryhmän Lankakarusellista tuli kotiutettua sukkalankaa...

Meilenweit%20marmi.jpg

Lankakaruselli toimii periaatteella nopeimmalle menee ja nopein laittaa omasta laatikostaan jotain tarjolle, ite laitoin vironvillaa ja sattumalta vielä vaihdettiin päikseen ;)

 

Kaupasta sen sijaan on tulut kannettua tälläistä...

Lidlin%20sukkalangat.jpg

Eräänä heikkona hetkenä kompastuin Lidlin mainoslehtiseen ja löysin itseni hakemasta Lidlistä puuvillasukkalankaa, unisukiksi ajattelin...

 

Lisäksi Äiti on myös lahjonut mua langalla...

Oranssit%20langat.jpg

Oranssia 7veikkaa patalappuihin ja lanett on ylijäämää Äidin kudontaprojektista...

Ihan vaan mainitakseni, et kyllähän täällä jotain neulotaankin ;)

Ainakin olen tuhonnut metri ja kerätolkulla jämälankojani, koska haksahdin aivan täysillä Vaaka Ry:n vauvanpeittoprojektiin. Tuloksena olen neulonut kymmeniä kulmasta kulmaan tilkkuja ja lisää tulee... Omaan peittooni palat ovat Nalle ja 7 veikka tai vastaavilla neulottuja, poikkeavat lähetän Ravelryn Kaheleiden yhteispeittoon. Näitä merkkailen kulutukseen sitä mukaan kun valmiita peittoja valmistuu tai lähetän irtotilkkuja eteenpäin.

Tammi- ja helmikuun varaston muutos

  • Lankaa kulutettu -570g (+vaakatilkut)
  • Lankaa saatu +800g
  • Lankaa ostettu +200g
  • Lankaa annettu pois -415g
  • Varaston muutos +15g

Virallisesti olen niukasti plussalla, mutta vaakapeittojen valmistuttua tilanne on huomattavasti parempi ;) Tästä on hyvä jatkaa varaston kutistamista.