Kyllä nyt on sellanen (raha)tilanne ettei lankaa osteta edes pakottavaa tarpeeseen... kuinkas näin kävi... no maksettuani muutaman laskun todellisuus kävi hyvinkin selväksi... *köh* Onneksi toinen hammaslääkäri(kidutuskammio)laskun ei pitäisi tulla tähän opintotukikuukauteen....?? Jos tulee ni mies saa maksaa ja maksan joskus.... kevyt 45€ kerta.... :S pitääkin syödä liikaa karkkia yms... No mihinkäs muuhun "tuiki tarpeelliseen" rahat ovat menneet????

No..... alennettuihin hahtuvalankoihin tunttarullasta. Toimitus oli nopea... ;)

       1436.jpg

Vielä en ole arponut mitä noista langoista teen, mutta oikeen mukavilta tuttavuuksilta vaikuttavat. Paksuudeltaan arviolta korvaavat (?) Novitan Huopasen.... eli näistäkin oli ajatus huovuttaa jotain... ;) väreinä luonnonvalkoinen, punainen ja sininen.

Ja sitten yhteen alkavaan harrasteeseen, joskus muutama kuukausi sitten tilattuja...

       1437.jpg

Ylimmäistä aloittelinkin jo! Harmia aiheutti, että itse piti arpoa värit, kun niitä ei oltu valmiiksi jaoteltu? Ruskean sävyt oli helppoja, mut noi vaaleet... Pale/Dark cream???? Lisäksi tuli ohjevihko kirjanmerkeille ja vielä tulossa kaksi osaa tuota Popcorn sarjaa, kirjanmerkki ja tuommoinen isompi... korttikokoinen(?)...(edit isompi tuli jo 19.4)

Tänäkään viikonloppuna en saanut neulottua, vaikka sukka olikin mukana eilisellä mökkireissulla. Kuitenkin intouduin haravoimaan urakalla kun mökin piha oli suoraan sanoen kamalan näköinen. Mies mittaili rakennusten välimatkoja ja kasaili siellä uuteen huussirakennukseen ja jätevesien käsittelyjärjestelmään tarvittavia tietoja... sarjassa syvän kuopan kaivamista, sen täyttämistä vedellä ja sen imeytymisen seuraamista.. *hohhoijaa* siihen meni vaan 2h.... + kuopan kaivuu ja mittailu...

Itse suunnittelin jo jotain suht helppohoitoisia ja mukavan piristäviä kasveja mökille... jotka ei olisi kovin myrkyllisia, ettei koirille käy mitään... jos sattuu ruohot maistumaan??? Hankalaa.... tässä aiheessa omistan peukun joka on muurautunut kämmeneen ;)

Mukavaa neule- ja ulkoilurikasta viikkoa ;) Itse tein lauantaina kevään ensimmäisen kunnon pyörälenkin , vain 15,4km...(+ 35min kävelylenkin?) ehkä seuraavaksi mennään jo järven ympäri (n.20-25km)????