Höm... jo tässä vaiheessa tekisi mieli painaa pää pensaaseen piiloon... koska...

kesäkuussa aloitettuja
- 3 kpl aloitettuja (tweedpaita, ohuet kämmekkäät sekä poncho)

ja jopa valmiiksi saatuja
- 1 kpl kämmekkäitä

Ostettuja lankoja ja muita neulonta tarvikkeita:
- lankoja ei yhtään ;)
- muutamat pyöröpuikot tarpeeseen
- ei ylimääräisiä lehtiä eikä kirjoja

Eli kämmekkäiden verran "koloa" lankavarastoon ;) Olisikohan ilmalla vaikutusta neulomisinnostumiseeni, ja jylläävällä heinänuhalla...

Sitten uusimmat hankinnat:
  • Postin kantamana saapunut Moda ei vielä juuri sisältänyt Novitan uutuuksista neulottuja juttuja (ihan vaan mielenkiinnosta)  Lemppari oli kaunis sinisävyinen jakku (M 10) mihin olisi langatkin tarjouksessa, Sara La Fountainin neuletta voisin ajatella hieman muokattuna... pidempänä vartalosta ja lyhyemmillä hihoilla. Ponchoista puheen ollen , tässä oli muutama kiva virkattu, jos sitä pääsisi kammostaan ;) Vielä ei ompelukärpänen päässyt valloilleen, sitä odotellessa: housun lyhennystä, verhon ompelua yms. muuta "tappavan tylsää"
  • Kauneimmat käsityöt tarttui taas mukaan joten ajattelin laittaa tilauksen sisään. Lehti siälsi tällä kertaa paljon erilaisia huiveja, Yksinkertainen pitsineulepusero oli lemppari (M16) Ihana virkattu(!) värikäs kesäjakku vaikka serkuille(M22), Kilpparipatalappu on pakko yrittää tehdä kilppariaiheisia tevaroita keräilevälle kaverille ;) Ihana..
  • ja viimeisenä Sandra, josta tuskin teen mitään, vaikka muutama vois olla potenttiaalinen, Helpon oloinen ribbineuloksinen paita pitsineule hihoilla(M27) ja ja ja.... ;)
Ja asiasta kymmenenteen mä niin rakastan pingviinimainosta, missä jädee syövä nainen juttelee pigviinille mitä muut ei nää.... ihana mainos (ottakoon tästä mainosgurut mallia ;))